Aanmelden voor project PGO Huid in Praktijk

 
Aanmelden voor project PGO Huid in Praktijk

Aanmelden voor project PGO Huid in Praktijk 

Een Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO) is één digitale verzamelplaats voor alle medische gegevens van jou die bij verschillende zorgverleners zoals je huisarts, apotheek of ziekenhuis opgeslagen zijn. 
Huid Nederland is met andere huidpatiëntenorganisaties het Project PGO Huid in Praktijk gestart. Daarin gaan we na hoe het gebruik van een PGO onder huidpatiënten vergroot kan worden en welke verdere wensen zij hebben over bijvoorbeeld de inhoud en het gebruiksgemak. Wij werken daarvoor samen met PGO-leverancier Ivido.

Meld je aan en deel jouw ervaringen met ons. Na jouw aanmelding krijg je een mail met uitleg over de mogelijkheden en stappen om een PGO account te openen bij Ivido. 

Jouw medewerking aan het project is strikt gescheiden van jouw persoonlijke en medische gegevens via jouw PGO. De medewerkers van het project PGO Huid in Praktijk hebben geen inzage in deze gegevens. 

Je kunt jezelf voor het project PGO Huid in Praktijk aanmelden via deze link.

Dit formulier wordt door Ivido ook gebruikt voor andere projecten en bevat een aantal vragen.
Wij geven daarom een korte toelichting hoe je een deel daarvan kunt invullen. 

 • Ivido werkt samen met HINQ in een aantal proefprojecten aan digitale netwerkzorg waarvoor dit formulier wordt gebruikt. Daarom zie je het mailadres ofni.[antispam].@hinq.nl staan. Voor het project PGO Huid in Praktijk krijg je mails vanuit het domein @ivido.nl
   
 • ID-check
  Om gegevens van jouw zorgverleners naar de PGO te halen heb je je DigiD gegevens nodig. 
  Soms zijn de DigiD gegevens met SMS controle voldoende, maar in de meeste gevallen heb je de DigiD app nodig mét ID-check. Als je die nog niet hebt, kan je dat later doen. 

 

 • Aan welke proef doe je mee:
  Kruis aan: PGO in de praktijk bij huidaandoeningen 
   
 • Mijn zorgverlener heeft mij uitleg gegeven over het doel en de werkwijze van de praktijkproef
  Kruis aan: Nee 

 

 

Contactgegevens

073 - 22 00 433
taairaterces.[antispam].@huidnederland.com

KvK: 401 24 506

Volg Huid Nederland

𝕏