Informatie over huidaandoeningen

 

Symptomen, oorzaken en gevolgen

Klik op de blokken om meer informatie over huidaandoeningen te vinden en/of je goed voor te bereiden op een bezoek aan je arts.

 

Thuisarts.nl

logo-thuisarts-nl

Thuisarts.nl is bedoeld voor mensen die informatie zoeken over gezondheid en ziekten. U kunt de informatie op deze website gebruiken om gezond te blijven, maar ook om u goed voor te bereiden op een bezoek aan uw arts.

 

Huidziekten.nl

huidziekten-nl

Huidziekten.nl is een website met informatie over huidziekten, vooral bedoeld voor dermatologen en arts-assistenten in opleiding tot dermatoloog.

 

HUIDHUIS

hh-logo

Huidhuis is vooral een platform voor kinderen en tieners met een huidaandoening, maar ook voor hun ouders, verzorgers en betrokken professionals.

 

 

NVDV

logo-nvdv

De NVDV (Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie) is de beroepsvereniging van de Nederlandse dermatologen, en dus geen patiëntenvereniging. Op hun website is veel informatie te vinden. Deze pagina linkt direct naar de patiënteninformatie op de website van de NVDV.

 

NVH HUIDTHERAPEUTEN

logo-nvh-fc

De huidtherapeut is dé paramedicus voor de zorg van ons grootste orgaan: de huid. Bijna 2 miljoen mensen in Nederland hebben een huidaandoening en worden hiermee belemmerd in hun dagelijkse doen. De huidtherapeut vervult voor deze mensen een belangrijke rol in het leren voorkomen, omgaan met en adequaat behandelen van de huidproblemen.

 

 
 

Laatste nieuws

Contactgegevens

073 - 22 00 433 
taairaterces.[antispam].@huidnederland.com

KvK: 401 24 506

 
 

Volg Huid Nederland