Voorleesboekjes voor jonge huid- en haarpatiënten

 

Huid Nederland heeft een voorleesboekje ontwikkeld dat op een speelse, vrolijke wijze laat zien hoe jonge patiëntjes om kunnen gaan met de impact van hun huid- of haaraandoening.

Het op rijm vertelde verhaal is geschreven door Monique Bodegom-van der Male, de prachtige illustraties zijn gemaakt door Natascha Stenvert.

een-beer-met-vlekken-voorkant-1 een-beer-met-vlekken-p2-3

'Een beer met vlekken' is te bestellen door € 8,50 (inclusief verzendkosten) over te maken op rekening:  NL03 INGB 0000 127 715 (BIC: INGBNL2A) ten name van Huidpatiënten Nederland te Nieuwegein.

(Voor verzending naar een adres buiten Nederland zijn de kosten inclusief verzending € 9,50.)

 

Word jij geplaagd of zelfs gepest? Of sta je misschien zelf voor de klas met een huid- of haaraandoening?

In het boekje 'Kruip eens in de huid van een ander' kun je lezen over Jonathan, Maartje, Mark en Lieke. Ook zij hebben een huidaandoening. Het boekje is al in 2003 ontwikkeld, maar is nog heel actueel. Je kunt het hier downloaden.

Als je wordt geplaagd vanwege je huid- of haaraandoening is het misschien een idee om eens een spreekbeurt te houden over je eigen huidaandoening. Zo kun je je klasgenootjes in je eigen woorden uitleggen wat het betekent om een huid- of haaraandoening te hebben. Of misschien wil je onderwijzer(es) eens een les besteden aan 'er anders uitzien'. 

kruip-eens-in-de-huid-van-een-ander
 
 

Laatste nieuws

Contactgegevens

073 - 22 00 433

taairaterces.[antispam].@huidnederland.com

KvK: 401 24 506

 
 

Volg Huid Nederland