Huid in de klas - Nieuws

 
Huid in de Klas op Radio Assen

Huid in de klas bij Radio Assen

Naar aanleiding van de gastlessen op een basisschool in Assen was Karin Veldman gisteren te gast bij Radio Assen. In deze uitzending gaf zij een mooie toelichting op het lespakket, het werk van Huid Nederland en hoe het is om te leven met een chronische huidaandoening.

Onderstaand kun je de uitzending terugluisteren:

Radio Assen deel 1

Radio Assen deel 2

Karin Veldman voor de klas voor Huid in de klas

Voor de klas met lespakket Huid in de klas

Onderstaand persbericht verstuurden wij vorige week naar een aantal landelijke en lokale media. Helaas staat Jolien vandaag niet voor de klas, zij heeft een coronabesmetting opgelopen. Karin was er wel en stond ook de lokale radio te woord. Luister hier naar het item op de radio.

 Lees hier verder

 

huid-in-de-klas-ntvh3-2022-81-page-1

Huidzorg besteedt aandacht aan Huid in de Klas

Huid in de klas staat momenteel volop in de belangstelling. Ook binnen de huidzorg; het Nederlands Tijdschrift voor Huidzorg besteedde er recent twee pagina's ruimte aan met uitleg en achtergrond over de gratis lespakketten voor basisscholen.

Lees hier het volledige artikel.

huid in de klas nieuwsbericht in Heel de Huid

Huid in de Klas in het magazine Heel de Huid

In het magazine van de NVDV "Heel de Huid' verscheen onlangs een mooi drie pagina's lang artikel over het project Huid in de Klas. In het artikel wordt een aantal vragen gesteld aan Jolien van der Geugten, projectleider Huid in de Klas bij Huid Nederland. Tevens spreekt Heel de Huid met Monique Kamphuis, leerkracht op een basisschool en vitiligo-patiënt. 

Lees hier het volledige artikel.

MENZISFONDS steunt Huid in de Klas

Oproep Juniorraad Huid in de Klas

Huid in de Klas lespakket testen?

 
 

Contactgegevens

073 - 2200433
taairaterces.[antispam].@huidnederland.com

KvK: 401 24 506

 

 2021, Huid Nederland. Alle rechten voorbehouden. Huid in de klas is gerealiseerd door Huid Nederland i.s.m. dermatologen van de NVDV, Verpleegkundig Specialisten, onderwijsexperts en patiëntvertegenwoordigers. Financiering is verkregen van ZonMw, NVDV en Menzisfonds.