Huid en werk

 

Werken met een huid- of haaraandoening kan. Meestal op een net wat andere manier dan je gewend bent. Hoe je jeuk, pijn, vermoeidheid en verminderde energie combineert met je werk is voor iedereen net weer even anders. Daarnaast is het handig als je van jezelf goed weet wat je wel en niet kunt en dat aan je omgeving weet uit te leggen. Maar hoe doe je dat? Wat zeg je bijvoorbeeld, wanneer zeg je het en op welk moment?

werk en jouw huid

Online bijeenkomst Onderwijs, werk & Jouw Huid

Op 19 april organiseerden wij een online bijeenkomst met als thema Werk, Onderwijs & Jouw Huid.
Tijdens deze bijeenkomst spraken we onder andere de weg naar passend werk voor iemand met een chronische aandoening en praktische en psychosociale aspecten. Lees hier verder.
huid en werk kennispagina

Kennis

Werken met een huid- of haaraandoening kan. Meestal op een net wat andere manier dan je gewend bent. Hoe je jeuk, pijn, vermoeidheid en verminderde energie combineert met je werk is voor iedereen net weer even anders. Lees hier verder.

de arbeids- en gezondheidsexpert

Arbeids- en gezondheidsexpert

Mijn naam is Annemiek de Crom en ik geloof erin dat leven en werken met een chronische aandoening geen worsteling hoeft te zijn.  Lees hier verder.

blog huid en werk

Blog

Lees hier de blogs over het thema Huid & Werk.

huid en werk veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Over het thema Huid & Werk zijn veel vragen te stellen; de meest voorkomende hebben wij hier vast voor je beantwoord.

Stel hier jouw vraag over Huid en Werk

Stel hier jouw vraag

Heb jij een vraag over het thema Huid & Werk? Stel deze hier en wij zorgen dat je zo snel mogelijk een antwoord krijgt van een van onze experts.

 
 

Contactgegevens

073 - 22 00 433

taairaterces.[antispam].@huidnederland.com

KvK: 401 24 506

 
 

Volg Huid Nederland