HIDK on tour

Geplaatst op 09-12-2022  -  Categorie: Algemeen

Het afgelopen jaar hebben wij op verschillende evenementen en in de media aandacht gevraagd voor Huid in de klas.wereld-eczeem-dag-2022-jacqroosfotografie-77

Zo stonden Karin Veldman en Jolien van der Geugten in oktober op de Wereld Eczeemdag van de VMCE. Daar waren tientallen leerkrachten, zorgprofessionals en ouders van kinderen met eczeem geïnteresseerd in de leskoffer. Bovendien is de leskoffer gepresenteerd aan de bekende rapper ‘Donnie’ die aandacht vroeg voor eczeem met zijn speciale kledinglijn.

Eind juni heeft Karin Veldman twee volle dagen gastlessen over Huid in de klas gegeven op Kindcentrum De Scharmhof in Assen. De leskoffer paste mooi bij de projectweek “Zorgen voor jezelf, zorgen voor elkaar”. Ook waren er twee kinderboekenschrijvers die de huid bespreekbaar maakten in de onderbouw. Zij lazen de boeken ‘Beer met vlekken’ en ‘Joris en de tijger’ voor. Karin is live geïnterviewd over de gastlessen in Assen voor Omroep Assen en RTV Drenthe. 

Huid in de klas kreeg de afgelopen periode ook aandacht in de tijdschriften Heel de Huid, Psoriasis Magazine, Huidzorg en Famme.nl. Daarnaast stond Huid in de klas in verschillende digitale nieuwsbrieven zoals die van de NVDV. De leskoffer is ook gepromoot op de afdeling dermatologie tijdens de open dag van het IJsselland Ziekenhuis, op het landelijke congres voor Verpleegkundig Specialisten, een bijeenkomst van Psoriasis Nederland en de landelijke dag van de Vereniging voor Ichthyosis Netwerken.


 

Contactgegevens

073 - 22 00 433
taairaterces.[antispam].@huidnederland.com

KvK: 401 24 506

 
 

Volg Huid Nederland