Boeken over gezonde voeding

 

Boeken:
Boeken over gezondheid en voeding blijven onverminderd populair. Ik geef je nu mijn top 5, maar zal deze regelmatig aanvullen!

Eet als een expert

In dit boek krijg je van 5 experts no-nonsense info over de juiste keuzes in voeding en dat aangevuld met heerlijke en gezonde recepten.

Wegwijs in de voedingsjungle

Je wilt het beste voor je hele gezin, maar wat is nou de beste keuze en waarom. Feiten worden gescheiden van fabels in dit boek en de meest besproken voedselvraagstukken worden beantwoord.

Green kitchen stories

Plantaardige voeding krijgt steeds meer aandacht en hoeft helemaal niet saai te zijn. Wil jij ook weleens wat meer variëren en alternatieven voor vlees ontdekken, dan helpt dit boek je goed op weg. Verrassende recepten en genoeg variatie, geschikt voor het hele gezin.

4. Supersalades

Een heel fijn boek boordevol simpele, gezonde en overheerlijke saladerecepten. Zo wordt het weer een stuk makkelijker om aan je dagelijks hoeveelheid groen te komen.

5. Fresh and light, Donna Hay

Met dit kookboek laat de Australische topkok Donna Hay zien dat je geen streng dieet hoeft te volgen om toch licht, gevarieerd en gezond te kunnen eten. Heerlijke recepten!

 

Contactgegevens

073 - 22 00 433
taairaterces.[antispam].@huidnederland.com

KvK: 401 24 506

Volg Huid Nederland

𝕏