Online bijeenkomst Psychosociale zorg & jouw huid

 
online bijeenkomst psychosociale zorg & jouw huid

Op maandagavond 26 september gaan we in gesprek over die andere aspecten van een huidaandoening… Hoe voelt het om een huidaandoening te hebben? Wat doet pijn en vermoeidheid met je? Hoe zit het met jouw zelfacceptatie en hoe vind je dat jouw omgeving ermee omgaat?

Dit zijn allemaal onderwerpen die bij jullie waarschijnlijk veel herkenning oproepen. Tijdens deze online bijeenkomst gaan we hierover niet alleen in gesprek met twee experts, maar ook met jullie zelf. De experts stellen zichzelf voor en vertellen over hun kijk op de psychosociale zorg rondom leven met een huidaandoening. Daarna krijgen jullie de gelegenheid om vragen te stellen en gaan we (eventueel in subgroepjes) met elkaar praten over dit thema.

Onze secretaris, Maartje van Diepenbeek, zelf ook ervaringsdeskundige, is onze moderator deze avond. De experts die deze avond mede begeleiden zijn:

  • Tessa Schiethart, ervaringsdeskundige en auteur van het boek ‘Zien en gezien worden’ over uiterlijk, stigmatisering en zelfacceptatie. 
  • Marjo Ramakers, arts/seksuoloog, Censere tevens verbonden aan de Rooseveltkliniek Leiden en lid Medische Adviesraad Lichen Planus Vereniging Nederland.
    Tessa SchiethartMarjo Ramakers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef je op voor deze online bijeenkomst, je mag mee doen op een manier die jij prettig vindt. Of dit nu rustig meeluisteren is, of dat je actief jouw ervaringen wilt delen of je vragen wilt stellen. 

We kijken ernaar uit om met elkaar te praten over diverse psychosociale onderwerpen, met een groep van mensen met allerlei verschillende huidaandoeningen.  

Ja, ik ben erbij op 26 september!

  • Heb je vooraf al vragen die wij aan onze sprekers kunnen voorleggen? Stuur een email naar taairaterces@huidnederland.com of stuur een dm via een van onze socialmedia kanalen.
  • Wil je wel meedoen, maar heb je geen idee hoe het werkt met Zoom? Stuur even een mailtje en we zorgen dat je vooraf uitleg krijgt over het deelnemen aan de bijeenkomst.
  • Heb je ondersteuningsbehoeften om deel te kunnen nemen aan deze bijeenkomst? Stuur ons een mailtje zodat wij samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.
 

Contactgegevens

073 - 22 00 433
taairaterces.[antispam].@huidnederland.com

KvK: 401 24 506

Volg Huid Nederland

𝕏