Even voorstellen: Mariëtte de Koning

Geplaatst op 24-10-2023  -  Categorie: Algemeen

Graag wil ik mijzelf aan jullie voorstellen. Mijn naam is Mariëtte de Koning en ik zit in het laatste jaar van mijn studie Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht. Momenteel loop ik mijn stage bij Huid Nederland. Tijdens deze stage ben ik  bezig met het vormgeven van een adviesrapport. Hiervoor loop ik mee met Carla en Peter en voer ik zelfstandig onderzoek uit.  

Één van de onderwerpen waar ik nu mee bezig ben is "zeldzame huidaandoeningen en de rol van de huidtherapeut in deze lijn van zorg'. Dit sluit erg mooi aan bij het project 'Zeldzaam in Zicht'.  

Afgelopen weken heb ik meerdere mensen van (patiënten)verenigingen gesproken, om via deze weg verschillende perspectieven en meningen te verzamelen over de kwaliteit van de huidige zorg. Hierbij ben ik specifiek aan het bestuderen waar en óf er een behoefte is aan verbetering, wat hier voor nodig is en hoe dit gerealiseerd kan worden.

Het uiteindelijke doel van dit rapport is om de kwaliteit van zorg in het huidtherapeutische domein te kunnen verbeteren. Om dit doel te kunnen behalen wil ik graag de kennis die Huid Nederland heeft combineren met mijn kennis als student huidtherapie om zo tot een mooi resultaat te komen.  

 

Aankomende periode hoop ik veel te kunnen leren van de kennis en ervaringen die ik op mag doen. Ik kijk er na uit om komende maanden een waardevolle bijdrage te mogen leveren aan Huid Nederland.  

Mocht u vragen voor mij hebben, laat het dan vooral weten!

gninoked.m.[antispam].@huidnederland.nl 


 

Contactgegevens

073 - 22 00 433
taairaterces.[antispam].@huidnederland.com

KvK: 401 24 506

 
 

Volg Huid Nederland

𝕏