RESULTAAT EERSTE ALGEMENE VRAGENLIJST HUIDPANEL

 

In de eerste algemene enquête stelden wij een aantal korte vragen over het PGO (persoonlijke gezondheidsomgeving) en het veranderen van zorgverzekering. Hoewel het panel nog niet groot is en we dus nog niet heel veel respons op de vragenlijst hebben gekregen, zeggen de antwoorden wel degelijk iets over hoe deze onderwerpen leven bij onze doelgroep.

Persoonlijke gezondheidsomgeving; het PGO is nog lang niet bij iedereen bekend, daarom wijzen wij jullie graag nog eens op het dossier op onze website. Hierin wordt stapsgewijs uitgelegd wat het PGO is en hoe je het ook eenvoudig voor jezelf aanmaakt. Lees het nog eens op je gemak door en ga ermee aan de slag!

Overstappen van zorgverzekeraar; ieder jaar in november brengt Huid Nederland een keuzewijzer bij het kiezen van de juiste zorgverzekering uit. In dit hulpdocument worden de belangrijkste onderwerpen toegelicht die spelen bij het wel of niet overstappen naar een andere zorgverzekeraar. 
Jullie gaven in jullie antwoorden aan dat de volgende onderwerpen het belangrijkst voor jullie zijn bij het kiezen van een zorgverzekeraar:

  • de maandelijkse premie
  • het zelf kunnen kiezen van een behandelaar
  • de aanvullende voorwaarden voor vergoeding van medicatie en therapie
 
 

Contactgegevens

073 - 22 00 433 
taairaterces.[antispam].@huidnederland.com

KvK: 401 24 506

Volg Huid Nederland

𝕏