Vragenlijst urticaria april 2022

 
Huidpanel vragenlijst urticaria

Vragenlijst urticaria april 2022

Samenwerking door inzicht in patiëntervaringen

Huid Nederland werkt samen met andere betrokkenen aan een betere zorg voor chronische huid- en haarpatiënten, waaronder urticaria. Wij doen dat door inzicht te geven in de ervaringen en voorkeuren van huid- en haarpatiënten. Die verwerven wij via vragenlijsten en met het schetsen van de patiëntreis.

Met geneesmiddelbedrijf Novartis heeft Huid Nederland een samenwerkingsproject rondom onder meer urticaria. De samenwerking richt zich op het vergroten van de bekendheid van deze huidaandoening en bewustwording van de gevolgen voor de patiënt, het benutten van ervaringsdeskundigheid en het verbeteren van kwaliteit van zorgverlening voor urticariapatiënten.

Met deze vragenlijst vragen we daarvoor uw medewerking. Thema’s die aan bod komen zijn: uw achtergrond, de diagnose, medicatie en de wijze van bijhouden van uw klachten, uw wensen en voorkeuren op deze onderwerpen. Op basis van uw antwoorden kijken we welke vervolgacties we kunnen ondernemen om tot een betere zorg en kwaliteit van leven voor de urticariapatiënten te komen.

Antwoorden worden geanonimiseerd (dus zonder uw contactgegevens ) gerapporteerd. 

De resultaten delen we op de website huidnederland.com en via de sociale media waar u waarschijnlijk ook de oproep voor deze vragenlijst heeft gezien.
 
 

Contactgegevens

073 - 22 00 433 
taairaterces.[antispam].@huidnederland.com

KvK: 401 24 506

Volg Huid Nederland

𝕏