Boeken en Publicaties

 
bol-boek-seksualiteit-bij-ziekte-a92aec

Seksualiteit bij ziekte en beperking 

De wijze waarop tegen seksualiteit en handicap wordt aangekeken is in de afgelopen decennia behoorlijk veranderd. Waar vroeger de beeldvorming rond gehandicapten zich kenmerkte door begrippen als 'zielig' en 'hulpbehoevend', leeft in Nederland en België nu veeleer de visie dat mensen met een lichamelijke beperking regie over eigen leven kunnen hebben, en dat het bereiken van een zo hoog mogelijke graad van autonomie belangrijk is. Seksualiteit is daarvan een vanzelfsprekend onderdeel, althans... zou dat moeten zijn. Hier vind je meer informatie over het boek.

bol-boek-7e-hemel-cae224

Naar de 7e hemel

Seks is meestal een gevoelig onderwerp, vooral wanneer in een seksuele relatie niet alles van een leien dakje gaat. Naar de zevende hemel is een verantwoorde zelfhulpgids waarin de belangrijkste angsten en misvattingen over seks aan bod komen. Het boek geeft een schat aan tips om een aantal veelvoorkomende seksuele problemen en klachten zelfstandig aan te pakken. Kijk hier voor meer informatie over het boek.

erotische-intelligentie-58cc10

Erotische intelligentie

De Belgisch-Amerikaanse psychotherapeut Esther Perel is auteur van de New York Times-bestsellers Erotische intelligentie en Liefde in verhouding, en haar TED Talks werden bijna 20 miljoen keer bekeken. Ze is ook uitvoerend producent en presentator van de populaire Audible-podcast Where Should We Begin?. Kijk hier voor haar boek over erotische intelligentie.

kom-als-jezelf-766e31

Kom als jezelf

Seks geeft alleen voldoening wanneer je je lichaam begrijpt en weet wat je wilt. Op basis van wetenschappelijk onderzoek legt Emily Nagoski uit hoe je lichaam eigenlijk werkt. Want in tegenstelling tot bij mannen zijn de anatomische verschillen bij vrouwen veel groter – iedere vrouw reageert anders op seksuele stimuli. Seks heeft ook altijd een context: alledaagse problemen en stress spelen een grote rol als het gaat om opwinding, lust en orgasmen. Met dit boek kan iedere vrouw de seksualiteit ontdekken waarmee ze zich comfortabel voelt. Kijk hier voor meer informatie over het boek.

 
 

Contactgegevens

073 - 22 00 433  

taairaterces.[antispam].@huidnederland.com

KvK: 401 24 506

 
 

Volg Huid Nederland