Honderden leskoffers verzonden!

Geplaatst op 08-12-2022  -  Categorie: Algemeen

Wat zijn we trots: De afgelopen maanden zijn er meer dan 400 leskoffers besteld. Vooral door leerkrachten, maar ook door dermatologen en ouders van kinderen met een huidaandoening in heel Nederland. Van Groningen tot Zeeland en van Noord-Holland tot Limburg, van grote steden tot kleine dorpen. Overal kwamen de aanvragen vandaan.

Een hoop leerkrachten willen de leskoffer gebruiken bij het thema ‘mijn lichaam’. Daarnaast zijn er leerkrachten die hun eigen huidaandoening bespreekbaar willen maken of juist de huidaandoening van een leerling in hun klas. Bovendien werd het belang van zonbescherming en preventie van huidkanker door leerkrachten benoemd die de leskoffer bestelden. Zelfs vanuit België hebben we meerdere aanvragen ontvangen. Gelukkig is al het lesmateriaal ook gratis te downloaden van de website!

In de leskoffer zitten leuke extra’s zoals materiaal voor een proefje, een mix aan huidskleurige potloden, een flyer, poster en pennen. Wil jij een leskoffer bestellen voor een school of klas? Doe het dan spoedig, er zijn nog enkele tientallen leskoffers over! Bestellen kan door een e-mail met jouw adres en de naam en plaats van de school te sturen naar taairaterces.[antispam].@huidnederland.com


 

Contactgegevens

073 - 22 00 433
taairaterces.[antispam].@huidnederland.com

KvK: 401 24 506

 
 

Volg Huid Nederland

𝕏