Lespakket Huid in de klas staat online!

Geplaatst op 16-09-2021  -  Categorie: Algemeen

Wil jij dat kinderen het grootste orgaan in hun lichaam kunnen verzorgen en beschermen tegen gezondheidsrisico’s?

Probeer dan in de komende weken het gratis lespakket Huid in de klas. Dit lespakket daagt leerlingen van groep 5 t/m 8 uit na te denken over het grootste orgaan in hun lichaam: de huid.

  • Hoe blijft je huid gezond?
  • Hoe voorkom je huidkanker?
  • Welke huidaandoeningen kan iedereen krijgen?
  • Wat is een chronische huidaandoening?

Huid in de klas is gratis beschikbaar via www.huidindeklas.nl Van september t/m december 2021 gaan scholen het pakket testen: is de inhoud duidelijk, bruikbaar en passend?

Het lespakket sluit aan bij de bouwstenen voor nieuwe kerndoelen in het basisonderwijs van het vakoverstijgend thema Gezondheid en het leergebied Digitale geletterdheid.

Huid in de klas is ontwikkeld door Huid Nederland i.s.m. dermatologen van de NVDV, verpleegkundig specialisten, patiëntvertegenwoordigers en onderwijsexperts met subsidie van ZonMw, NVDV en MenzisFonds.

Wil je meer informatie? Neem contact op met: Jolien van der Geugten (projectleider, netguegrednavneiloj.[antispam].@huidnederland.com).

 

#dermatologen #dermatologie #huid #huidaandoening #lespakket #basisschool #basisonderwijs #groep5 #groep6 #groep7 #groep8 #huidkanker #zonbescherming #lesmateriaal #biologie #huidskleur #zonmw #eczeem #psoriasis #vitiligo #alopecia

 


 

Contactgegevens

073 - 22 00 433
taairaterces.[antispam].@huidnederland.com

KvK: 401 24 506

 
 

Volg Huid Nederland

𝕏