Oproep vragenlijst gepersonaliseerde zorg voor huidaandoeningen

Geplaatst op 07-08-2024  -  Categorie: Algemeen
Het onderzoeksprogramma Next Generation Immunnodermatology (NGID) is een indrukwekkend samenwerkingsverband van 32 partijen: 7 universitaire medische centra, 5 high-tech bedrijven, 4 patiëntenorganisaties en meerdere farmaceutische en biotechnische bedrijven.
Het consortium heeft als doel een meer gepersonaliseerde behandeling van de individuele patiënten met chronische inflammatoire huidziekten (te bewerkstelligen. Mogelijk kan dit leiden tot een structurele werkwijze die ook voor andere (zeldzame) huidaandoeningen tot toepassingen leidt.
In het NGID-project zullen 6 chronische huidziektes nauwkeurig in kaart gebracht worden:Psoriasis, Atopisch eczeem, Huidlupus, Hidradenitis, Chronische urticaria & cutaan T-cellymfoom (bijvoorbeeld mycosis fungoides). Het doel? De juiste zorg, voor de juiste patiënt, op het juiste moment, oftewel passende zorg. Maar waar moeten we in het NGID-project naar op zoek om die passende zorg te bereiken? Om die vraag te beantwoorden zijn behoeften van patiënten met een van bovenstaande 6 huidziektes heel belangrijk.Meedoen aan het onderzoek? De vragenlijst vind je hier: https://lnkd.in/efiBmuEp
Voor meer informatie over het gehele NGID-project kun je ook een kijkje nemen op www.ng-id.nl

 

Contactgegevens

073 - 22 00 433
taairaterces.[antispam].@huidnederland.com

KvK: 401 24 506

 
 

Volg Huid Nederland

𝕏