VPRO Hoofdzaken zoekt kinderen met huidaandoening

Geplaatst op 21-01-2023  -  Categorie: Algemeen

Er komt een nieuw seizoen van het populaire VPRO-programma Hoofdzaken. In Hoofdzaken vertellen kinderen in de kappersstoel over hun leven op een oprechte manier, terwijl Marko de vriendelijke kapper hun haren knipt. 

Ook in dit nieuwe seizoen wil de redactie van Hoofdzaken verschillende thema's aan bod laten komen, waaronder kinderen die te maken hebben met een huidaandoening. De redactie is zich ervan bewust dat het geen makkelijk thema is en dat er nog veel onwetendheid heerst over dit onderwerp, daarom vinden ze het ook heel belangrijk om dit bij de jonge doelgroep van het programma bespreekbaar te maken.

De redactie verzekert ons dat zij integer en respectvol met de kinderen en hun verhalen zullen omgaan.

 

"Wat we willen uitdragen is dat bij ons in de kappersstoel alle kinderen iets interessants te vertellen hebben en daarbij gelijk zijn, hoe bijzonder hun verhaal ook mag zijn. Voor kinderen met een verhaal dat anders is dan dat van hun klasgenootjes, kan het fijn zijn om een keer een podium te krijgen waar ze hun verhaal kunnen delen."

 Meer informatie over het programma (ook eerdere afleveringen terugkijken) en een aanmeldformulier vind je op de website van Hoofdzaken.


 

Contactgegevens

073 - 22 00 433
taairaterces.[antispam].@huidnederland.com

KvK: 401 24 506

 
 

Volg Huid Nederland

𝕏