Word jij uitdager of oplosser van de hackathon Lekker in je vel?

Geplaatst op 07-08-2024  -  Categorie: Algemeen

Word jij uitdager of oplosser van de hackathon Lekker in je vel? Op 22 en 23 november krijg jij de kans om met een divers en gemotiveerd team verschil te maken voor mensen met een huidaandoening.

Als uitdager breng je zelf een concreet probleem in passend bij een van onze acht geselecteerde thema’s. Als jouw probleem wordt geselecteerd ga je samen met een team tijdens de hackathon op zoek naar een oplossing.

Wil je liever meedoen als oplosser? Dan hebben we je nodig om een van de problemen die door een uitdager is ingebracht te helpen oplossen!

Als uitdager en oplosser kun je een keuze maken uit een van volgende thema’s: passende zorg, acceptatie, toegang tot betrouwbare informatie, awareness, wat kun je zelf doen?, psychische klachten, gebrek aan kennis en weten dat je niet alleen bent.

Je kunt gratis meedoen aan de hackathon. Je krijgt:

  • toegang tot de kick-off op vrijdag 22 november (online)
  • toegang tot de hackathon op zaterdag 23 november in Amersfoort incl. koffie/thee, tussendoortjes, lunch en borrel
  • een online workshop ‘Mensgericht ontwerp’ van Stichting Health Challenges

Wij hebben maximaal 50 plaatsen, dus wij raden je aan om je op tijd aan te melden. Naast patiëntvertegenwoordigers nodigen wij ook zorgprofessionals, naasten van mensen met een huidaandoening en mensen met een creatieve, technische of andere relevante achtergrond uit om (out of the box) mee te denken over oplossingen.

Inschrijven kan op onze website https://www.stichtinghealthchallenges.nl/lekker-in-je-vel-hackathon Voor vragen kun je ons een e-mail sturen via nohtakcah.[antispam].@huidnederland.com

 

Deze hackathon wordt mogelijk gemaakt met subsidie van ZonMw en wordt georganiseerd door Huid Nederland (koepelorganisatie huidpatiëntenverenigingen) @Peter van den Broek @Karin Veldman @Jolien van der Geugten en Stichting Health Challenges @Herm Martens @Nienke van Donkelaar

 

Foto: Netherton Congres (René Laukens).

 


 

Contactgegevens

073 - 22 00 433
taairaterces.[antispam].@huidnederland.com

KvK: 401 24 506

 
 

Volg Huid Nederland

𝕏